Wat is een Vision Board?

Vision Board [ vizh-uhn bawrd ]

"Creation to help visualize and focus on one or more specific aspirations"

Hier word je gelukkig van.

Vision Board Academy leert je doelen bereiken.

 

We hebben allemaal dromen, wensen en ambities. De een droomt van rijkdom en roem, de ander van rust en vrijheid. Door de jaren heen veranderen dromen ook. Wat je nu wilt, is vast niet hetzelfde als 10 jaar geleden. Sommige dromen heb je waargemaakt, maar helaas zijn er ook kansen aan je neus voorbij gegaan. Deze waren weggelegd voor collega’s, vrienden, of misschien vreemden die er minder hard voor leken te werken dan jij.

Maar hoe komt het, dat het de een wel lukt en de ander niet? Hoe komt het dat jij er hard voor werkt, maar minder resultaat boekt dan iemand die lekker achterover leunt en het allemaal relatief met gemak aan komt waaien?

 

Wetenschappers en wereldbekende zelfhulp-guru’s hebben hier na jarenlang onderzoek een verklaring voor. Ze benadrukken hoe belangrijk het is om je verlangens te visualiseren zodat ze in vervulling kunnen gaan. Essentieel is dat dit op de juiste frequentie gebeurt. Hiermee wordt bedoeld dat jouw wensen en kansen uitermate goed op elkaar afgestemd dienen te zijn, om deze in vervulling te kunnen laten gaan. Bij Vision Board Academy doen wij dit met behulp van Vision Boards.

Een Vision Board is een van de krachtigste middelen om je dromen en wensen af te stemmen op kansen die zich voordoen. Het is een hulpmiddel waarmee je jouw ideale leven visueel vorm geeft, zonder in te leveren op geluk. Op deze manier maak je duidelijk aan het universum wat het jouw kant op moet sturen, zodat kansen vanaf nu voor het grijpen liggen.

Hoe werkt het dan?

Misschien heb je wel eens gehoord van ‘the Law of Attraction ‘ of ‘de wet van aantrekkinskracht’. Deze werd razend populair door het boek The Secret. In dit boek wordt uitgelegd hoe krachtig het visualiseren van dromen en wensen is om deze in vervulling te laten gaan.

Werkt het écht?

Hier kunnen we kort en volmondig ‘ja’ op zeggen. Over de afgelopen jaren hebben onze docenten honderden klanten in het bedrijfsleven, entertainment en sportwereld succesvol geholpen verschillende doelen zoals gezondheid, geluk, liefde, en rijkdom te bereiken.

Misschien heb je het al wel eens geprobeerd een eigen bord te maken, en werkte het niet. Geen zorgen, je zult zien dat er bij een vision board meer komt kijken dan alleen het plakken van plaatjes op een bord. Stap voor stap leren we je hoe je jouw visualisaties het best vorm geeft, en kracht bij zet waardoor het vanaf nu een rotsvaste ondergrond is waarop je jouw volmaakte toekomst kunt bouwen.