Bedrijfsworkshop

Vision Board & Life Design Individuele training

Vision Board Training

€ 289 p.p.
(Max. 1 deelnemer, incl. materialen)

Een gezamelijke visie verheldert garandeerd efficientie.

Als bedrijf is er niets mooiers dan dat alle betrokkenen jouw bedrijfsvisie delen. Maar hoe ziet die er nou uit? Vaak zijn het een paar regels ergens ver weggestopt op de website, waar nooit een haan meer naar kraait.

Daarnaast hebben medewerkers niet alleen carriere doelen, maar ook persoonlijke doelstellingen, die na verloop van tijd niet altijd meer stroken met het werk dat ze doen. Gevolgen hiervan? Motivatieverlies, absentie, productiviteitsvermindering, met alle gevolgen van dien.

Het nastreven van geluk krijgt ook binnen bedrijven met de dag een groter platform, en van werkgevers wordt verwacht dat ze het personeel hierin steunen. Het Burnout percentage binnen Nederland is hoger dan ooit te voren en daarom is het belangrijk dat jouw medewerkers gemotiveerd zijn, en hun visie blijven delen zodat de gezamelijke doelen en individuele dromen aansluiting op elkaar kunnen vinden, en medewerkers met plezier naar het werk gaan.

Vision Board Academy heeft een divers aanbod aan programma’s op maat die je als bedrijf kunt inzetten om werkgeluk te bevorderen. Onze programma’s zijn gericht op het realiseren van visies en doelen van individuen, teams en projecten. Daarnaast fungeert het resultaat dat hieruit voortvloeit als een reminder om te Big Picture niet uit het oog te verliezen. Alle programma’s zijn afgestemd op de beoogde doelen en snijden de volgende aspecten aan

Type: Workshop
Duur: 6 uur

Inclusief:

- Chopra Center Instructeur
- Les Materialen
- Lunch/Hapjes
- Inspiratie Borrel
- Evaluatie plan (9 maanden)
- 2 sessies persoonlijke evaluatie
- Feel-Goodie-Bag

Zo boek je Vision Board Workshop:

Neem contact met ons op zodat we de persoonlijke aanpak kunnen afstemmen.

Je krijgt mailbevestiging van ons, ook zullen wij op de eerstvolgende werkdag telefonisch contact met je opnemen.


Neem contact met ons op!